Kontinuitet na delu

Već 15 godina svojim saradnicima pružamo uslugu i kvalitet na zavidnom nivou. Posetite nas i uverite se sami!
Preduzeće “GOLD IMPEX” d.o.o. je osnovano 2006. godine. Osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja i maloprodaja šrafovske robe, ručnog i električnog alata i pribora, čemu je ubrzo dodat veliki izbor okova. Da bi odgovorili na sve potrebe tržišta u ponudi je i profesionalni i hobi alat.

Gold Impex D.O.O. je ovlašćeni zastupnik široko prepoznatljivih brendova električnog alata kao što su Makita, Metabo, DeWalt, Bosch, Black&Decker…

Takođe, u ponudi imamo i veliki izbor brusno-reznog i varilačkog materijala – elektrode, rezne i brusne ploče različitih dimenzija, žice za zavarivanje raznim postupcima kao i elektrode specijalnih namena. Izdvojićemo Castoline program potrošnih materijala industrijske i profesionalne namene za sve vrste zavarivanja i lemljenja. Naravno, nezaobilazan je i program dobro prepoznatljivih elektroda Jesenice za svaku namenu.

Atraktivna lokacija, bogat asortiman i povoljne cene Vas neće ostaviti ravnodušnim, i “GOLD IMPEX” d.o.o. će postati Vaše omiljeno mesto na koje ćete često dolaziti, a naše preduzeće postaće prijatelj Vaše radionice i pouzdan partner-saradnik u poslovanju Vaše firme.

Dođite i uverite se da dobro i jeftino, ipak mogu zajedno …